Namaste India 2011

Nu m-a impresionat anul trecut, dar asta e doar parerea mea. Restul vizitatorilor pareau vrajiti. Poate nu mi-a placut pentru ca a avut loc intr-un mall. Sau pentru ca am vazut doar materiale scumpe si margele, iar mancarea costa prea mult. Oricum, sigur o sa trec pe acolo si anul acesta. Mai ales ca e editie aniversara Rabindranath Tagore. Poate prind si o proiectie de data asta.

Gasiti informatii si programul complet pe namasteindia.ro.

4 Responses to Namaste India 2011

  1. Pacat ca nu sunt din Bucuresti …

    Intrebare: acest blog este despre India? sau veti scrie si despre alte tari pe viitor ….
    doar asa, de curiozitate

    • alex says:

      Vor urma si altele dupa ce termin India. Are prioritate. A fost prima iesire din Europa, asa ca vor urma doar orase de pe vechiul continent, cunoscute de toata lumea. Dar le voi descrie prin ochii mei. Incerc sa fac altceva oriunde ma duc si dau mai putina importanta obiectivelor turistice traditionale. Sper sa fie interesant.

      In viitor, sper ca India 2010 sa fie doar un serial printre multe altele. Dar trebuie sa fac multe sacrificii pentru asta…

  2. Yah, ca vorbeam de sacrificii :))
    E bine, peste cativa ani doresc sa ma indrept si eu spre Asia … America de Sud, Nord, who knows? Momentan Europa + un val de orient marocan ….

  3. Cristi Z. says:

    Am mai fost la primul festival tinut intr-o sala la Palatul Copiilor. De data aceasta mi s-a parut cu mult mai slab. M-am dus cand erau dansuri si au aparut doar 2 trupe urmate de cineva care canta fara sa se descurce prea bine. La primul festival au fost mult mai multi artisti iar unii dintre ei foarte talentati.
    Prefer evenimente mai scurte insa cu actiunea mai condensata decat intinse pe mail multe zile dar fara sa aibe ce oferi atata timp. Chiar si mancarea de la Agra era cam rece.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.