Thailanda, cu doar 50 de euro

Nu este o stire noua pentru calatorii romani, dar poate o ajut sa ajunga la mai multi. Alin Totorean, primul roman care a luat la pas Mongolia si singurul roman care a traversat pe jos desertul Atacama, se lupta acum cu ceva mai dur chiar si decat cei 800 de kilometri de desert australian pe care i-a parcurs in acelasi fel.

In septembrie a fost diagnosticat cu liposarcom de tip mixoid la bratul drept, un tip de cancer al tesuturilor moi, rezistent la radioterapie si citostatice. Pentru un explorator roman, care traieste din scris si fotografie, tratamentul e greu de suportat si are nevoie de ajutor. Bradut Florescu se ofera sa ii ia cu el prin Thailanda pe cei dispusi sa ii trimita o suma de bani lui Alin. Vezi pe Tedoo.ro ce trebuie sa faci.

Alin Totorean este singurul român care a traversat pe jos Deşertul Atacama si a intreprins expediţii solitare în Mongolia, India, Maroc şi Australia. Citeste mai multe despre proiectele si calatoriile lui pe Wild Track si o sa descoperi pe cineva cu care sa te mandresti.

One Response to Thailanda, cu doar 50 de euro

  1. Elena says:

    Multumim frumos, noi tedooşii şi Alin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.