Un rucsac de travel aproape perfect

Am descoperit de curand rucsacurile Osprey Waypoint, care au cam tot ce vreau eu de la un rucsac. In primul rand, nu au bride inutile din cauza carora sa te injure cei de la aeroport si se deschid la fel ca un geamantan ca sa nu despachetezi tot cand cauti ceva in el. In plus, are un compartiment pentru documente foarte bine ascuns. Vedeti in clipurile de mai jos despre ce vorbesc.

Din pacate, nu prea se gaseste in Europa. De fapt, totul depinde de culori. Eu vreau verde sau maro, iar englezii il au doar pe negru. Si pretul e o problema pentru ca trece de 1.000 de lei cu tot cu transport. Nu e ieftin, dar cred ca o sa fie prima investitie atunci cand criza o sa-mi permita din nou sa calatoresc. Asta daca nu aveti voi idei mai bune. Stie cineva un rucsac asemanator mai ieftin?

2 Responses to Un rucsac de travel aproape perfect

 1. Adrian says:

  Bună Alexandru,

  Noi am folosit şi folosim în continuare :) doi rucsaci Osprey Kestrel. Preţul este undeva pe la 120€ fără transport, din Germania.

  Nu ştiu dacă e pe gustul tău dar noi suntem foarte mulţumiţi până acum. În cele 7 luni de zile prin Asia s-au comportat excelent şi nu au nici cea mai mică urmă de uzură. Vom vedea cum se comportă până la final.

  Drumuri bune,
  Adrian

 2. alex says:

  Salut, Adrian. Multumesc de sugestie. Am vazut review-uri foarte bune la Kestrel, dar chiar vreau ceva cu fermoar la compartimentul principal. M-am saturat sa tot scot jumatate din lucruri cand caut doar o pereche de sosete. Deci raman la Osprey si sper sa il cumpar pana la vara. Acum locuiesc in Paris si l-am gasit deja la un magazin, deci fac economie la transport.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.