Afganistanul pe care nu il vedem la stiri

Ma intriga si ma atrage intr-un mod inexplicabil. Simt ca este un loc de la inceputul lumii, cand fiecare om incepea sa isi faca un rost. Si simt ca acel popor vechi si izolat a pastrat in genomul lui cateva caracteristici care au disparut din omul modern, occidental. Daca ar fi sa doresc cuiva mai mult decat altor persoane, atunci le doresc afganilor tot binele din lume in urmatorii ani.

Va las cu un clip aproape magic si doua galerii foto cum nu ati mai vazut. The Kabul you don’t see in the news si Scenes from the real Afghanistan. Apoi va recomand site-ul fotografului Daniel C. Britt. Iar pe fundal puteti sa ii ascultati pe baietii aia din Kabul care canta indie rock.

7 Responses to Afganistanul pe care nu il vedem la stiri

 1. Foarte frumos! E nevoie si de o astfel de imagine a acelei tari! Toata lumea asociaza numele Afganistan cu razboi…din pacate.
  Un clip magic intr-adevar…

 2. Lucian says:

  da, asa merita vazut Afganistanul.

 3. Mircea Trif says:

  Alex, iti recomand cartea Expressul Lunatic, de Carl Hoffman. O poti citi si direct de pe situl autorului american. Asta pentru o perspectiva reala asupra actului de a calatori si a Afghanistanului (dar nu numai).

 4. Radu says:

  Da merita vizitat dar din pacate securitatea il face in mare parte inaccesibil.
  Eu locuiesc in Kabul, daca treceti pe aici opriti la mine la un chay

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.